Zakelijk een Opel lease of Ford lease?

Ben jij als ondernemer op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan heeft FinancialLease.nl een ruim aanbod lease auto’s met keuze uit ruim 12.000 leaseauto’s.

  • Voordelige lease op alle modellen van Opel en Ford;
  • Ruim aanbod met keuze uit personen en bedrijfsauto’s;
  • Geniet van vrijheden als onbeperkte kilometers en bestickering.

Of je nu een personenauto of bedrijfswagen zoekt voor jouw onderneming, binnen dit ruime aanbod vind je altijd iets wat bij jou past.

Waarom financial lease?

Middels financial lease hoef jij niet in één keer een grote investering te doen, je kunt het aankoopbedrag van jouw auto spreiden over maandelijkse termijnen. Dit terwijl je direct economisch eigenaar bent van de leaseauto, waardoor je o.a. onbeperkt kilometers kunt rijden met de leaseauto en zelf bepaalt waar je de auto onderbrengt voor onderhoud en verzekeringen. Ook profiteer je van verschillende fiscale voordelen zoals investerings- en renteaftrek.

Bedrijfswagens van Opel lease of Ford

Opel of Ford bedrijfswagen leasen? Kies voor een grote Opel Movano of een Ford Transit. Liever een compacte bedrijfsauto? Ga voor een Opel Combo of Ford Transit Custom.

Er zijn ook elektrische bedrijfsauto’s zoals een Opel Vivaro-e, een verlengde Zafira e-Life of een Transit-e. Hiermee onderneem je duurzaam en ben je vaak voordeliger uit door de extra fiscale voordelen van elektrisch leasen, zo betaal je geen bpm- en motorrijtuigenbelasting en een lagere bijtelling. Ook geldt er een subsidieregeling voor emissieloze auto’s (SEBA), waar je bij aanschaf van een nieuwe elektrische bedrijfsauto dus van profiteert, ook kun je gebruikmaken van de MIA-regeling, dit is een investeringsaftrek voor milieuvriendelijke bedrijfsinvesteringen. Zo word je beloond voor jouw bijdrage aan het milieu.

Zakelijk een Opel of Ford personenauto leasen

Ook voor zakelijke personenauto’s zijn Opel en Ford geschikte partners voor onderweg. Zo heb je een luxe Opel Insignia of een robuuste Opel Mokka om zakelijk én privé mee te rijden. Ford biedt ook een ruim assortiment aan personenauto's zoals een compacte Ford Focus of ruime Ford Puma. Wil jij een luxe en elektrische Ford? Ga dan voor de Ford Mustang Mach-E.

Beide automerken bieden ook elektrische varianten aan van de bovengenoemde modellen, ook met een personenauto kun je duurzaam ondernemen.

Als zzp’er een auto leasen

Als flexibele ondernemer wil jij de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wil, of dit nou voor werkzaamheden is of voor privé gelegenheden. Met financial lease kun je beide, zo mag je onbeperkt kilometers rijden zowel zakelijk als privé. Dit maakt het aantrekkelijk voor zzp’ers en hoef je geen twee auto’s voor de deur te hebben.

Zonder gedoe de grens over? Je kunt met financial lease zonder buitenlandverklaring naar het buitenland afreizen voor vakantie of een klus.

Zelfs als startende ondernemer is het mogelijk om een Opel lease of Ford zakelijk aan te vragen. Vaak kun je als startende zzp’er nog geen jaarcijfers laten zien, om deze reden doet een bank vaak een persoonlijke kredietcheck. Met een kleine aanbetaling voor een reëel object kun je vaak ook als startende zzp’er een auto financial leasen.

Financial lease voor jou?

Ford of Opel lease zakelijk is mogelijk middels financial lease. Financial lease is een leasevorm geschikt voor alle ondernemers in Nederland. Met enkel een KVK-nummer is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een financiering bij FinancialLease.nl. Bekijk het ruime aanbod Ford of Opel lease op de website en vind de zakelijke auto die bij jou en jouw werkzaamheden past.

 

 

gerelateerde berichten

Laatste berichten